2017. május 1., hétfő

Kőzettani Vándorgyűlés jelentkezés

Tisztelt Kollégák!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Magyar Földtani és Geofizikai Intézet és a Társulat által szervezett  8. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés honlapja elindult és ezen keresztül már regisztrálni és absztraktot beküldeni is lehet.
vandorgyules2017.mfgi.hu
A honlapon minden a konferenciával kapcsolatos információ megtalálható. A rendezvényre 2017. szeptember 7-9. között kerül sor a heves megyei Szihalom községben.

A rendezvény az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Magyarhoni Földtani Társulat kiemelt rendezvénye!

Szeretném felhívni a figyelmet a regisztráció és az absztrakt beküldés szoros határidejére: 2017. május 12. (péntek)!!!
Az absztrakt elkészítéséhez szükséges sablont a „Határidők” menüpont alatt található „Absztrakt sablon” linken keresztül lehet letölteni. Csak a sablon alapján elkészített absztraktokat tudjuk befogadni és kérek mindenkit, hogy az absztrakt terjedelme ne haladja meg a 3 oldalt ábrákkal és táblázatokkal együtt!

A konferencia absztraktjait, a kirándulásvezetőket és a konferencia programját tartalmazó nyomtatott reprezentatív kiadványt is tervezünk, amelynek zökkenőmentes elkészítéséhez kérjük szíves segítségeteket a formai követelmények és a határidők fokozott figyelembevételével.

Idén is lesznek a fiatal kutatók számára nívódíjak az előadás és poszter szekciókban is.

A terepi kirándulásra a Bükkalja kínál kiváló lehetőséget.

Elsősorban BSc MSc és PhD hallgatókat bátorítunk, hogy amennyiben a konferencián bemutatott anyagukat arra megfelelő színvonalúnak érzik,  angol nyelvű kézirat formájában küldjék be a Central European Geology folyóirathoz ( http://akademiai.com/loi/24 ). A nagy hagyományú folyóirat az Akadémiai Kiadó gondozásában jelenik meg és jelenleg a beküldött és elfogadott anyagok szabad hozzáférésűek lesznek (open access). Ennek köszönhetően a folyóiratban megjelenő cikkek letöltése az elmúlt időszakban drámaian emelkedett, ami az itt megjelenő cikkek hatásának növekedését vetíti előre.
Kovács István János, PhD
a konferencia főszervezője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése